Martorell i Sant Esteve entre els 11 municipis de la província de Barcelona per exposar “Escenaris secrets” una aposta que combina teatre, música, dansa i noves tendències

Cultura.

La capital del Baix Llobregat Nord ha acollit la cloenda d’ aquesta iniciativa.
La capital del Baix Llobregat Nord ha acollit la cloenda d’ aquesta iniciativa.

Escenari Secret presenta diferents actuacions sorpresa en diversos espais desconeguts pels assistents fins al moment de la representació.

Totes les sessions estan adaptades a la normativa de seguretat sanitària vigent i són per inscripció prèvia pels canals municipals de cada ajuntament.

A Sant Hipòlit de Voltregà, divendres 17 de desembre, el punt de trobada era a les 18.30 h a la Casa del Mallol, mentre que l'endemà dissabte la sessió de Martorell començava a les 21 h a l'Enrajolada-Casa Museu Santacana.

Un total d'11 municipis hauran acollit aquest any una sessió d'Escenari Secrets. Aquestes poblacions són Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Centelles, Martorell, Matadepera, Òrrius, Premià de Mar, Sant Esteve Sesrovires, Sant Hipòlit de Voltregà, Vallromanes i Vic.

La programació de cada sessió sempre ha estat una sorpresa per als espectadors fins al darrer moment i ha inclòs companyies de teatre com Anna Roca, The Amateurs, L’Absurda i les propostes de les Píndoles de Teatre breu en espais vius.

Pel que fa a la dansa s'han programat formacions com Moveo, Iron Skulls, Anna Ferrer, Júlia Godino i Alexa Moya, EfectoR o Agnès Sales & Héctor Plaza i recitals de música amb artistes com Lildami, Joina, Halldór Már, Raquel Lúa o Carla Serrat, entre d'altres.

L'ODA ofereix als espais escènics municipals des del 2016 aquesta experiència artística de proximitat per als seus espectadors més fidels i altres col•lectius.

Escenari Secret és una oportunitat per dinamitzar els públics i ampliar el coneixement i la relació amb els espectadors dels teatres municipals.

Amb aquesta iniciativa, a més de reivindicar espais no habituals del municipi per a la difusió artística, es donen a conèixer formats escènics i musicals fora de la programació regular de la temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article