L'Ajuntament de Sant Joan Despí tindrà un pressupost de 61,2 MEUR per a l'any 2022 amb una partida d'11,3 milions destinada a inversions

Política.

Entre altres, per a la urbanització de carrers.
Entre altres, per a la urbanització de carrers.

Entre les inversions més destacades per a l'any que ve hi ha la creació d'un centre integral d'atenció a les dones, la reforma del carrer de Francesc Macià i del passeig del Canal, la millora dels camins del riu i la creació de nous carrils per a bicicletes.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha aprovat per majoria absoluta el pressupost municipal per a l'any 2022, amb el suport de 13 regidors i regidores (dels grups municipals del PSC i SJDEnComú), 1 vot en contra (Podemos) i 7 abstencions (JxSJD, Cs i ERC). Els comptes municipals s'han aprovat en sessió ordinària celebrada el 17 de desembre.

D'aquesta manera, el pressupost municipal consolidat per a 2022 serà de 61,2 milions d'euros. D'aquest total, 57,5 milions corresponen al pressupost de l'Ajuntament (46,2 milions d'euros de pressupost ordinari i 11,3 milions d'euros en inversió) i 3,6 milions corresponen al pressupost de l'empresa municipal ADSA per continuar promovent habitatge protegit a la ciutat.

Les despeses, per àrees de gestió, es distribueixen en 19,7 milions a serveis a les persones; 26,9 milions, a espai públic, equipaments i serveis; i 10,7 milions, a l'àmbit econòmic i financer.

Pel que fa als impostos, taxes i preus públics, la pressió fiscal es manté per sota de l'augment de la inflació. L'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha explicat que els comptes municipals "mantenen l'equilibri pressupostari i incrementen en un 9% la dotació econòmica per a les polítiques socials".

Segons García, "el pressupost de 2022 permetrà seguir mantenint la qualitat de vida a Sant Joan Despí, amb les persones i el medi ambient com a principals prioritats".

Comentaris

Israel Sant Joan Despi
1.

Para cuando van a reurbanizar la calle Maria Tarrida???...Debe ser la unica calle que un ayuntamiento permite aparcar encima de la acera!!!...con todas las molestias que conlleva...Hasta cuando????

Comenta aquest article