Acord entre el PSC i Junts per governar a Esparreguera juntament amb els comuns

Política.

Feia temps que els de Junts s’ estaven apropant als socialistes per reeditar pactes d’ altres èpoques a nivell nacional o com a la Diputació.
Feia temps que els de Junts s’ estaven apropant als socialistes per reeditar pactes d’ altres èpoques a nivell nacional o com a la Diputació.

El pacte municipal, que arriba després que el govern liderat per Eduard Rivas hagi acordat els dos darrers pressupostos amb Junts, estableix que la formació tindrà una “delegació específica al cartipàs municipal”.

L’acord recull que el PSC, els comuns i Junts volen “continuar treballant vers l’interès públic estratègic de la Vila tot mantenint les meses de treball constituïdes entre les parts per a l’aprovació dels pressupostos dels darrers dos exercicis”.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha afirmat que l’acord mostra que “els i les socialistes tenim la capacitat d’arribar a acords amb diferents forces polítiques per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

En aquest sentit, Rivas ha remarcat que és una “riquesa que Esparreguera sigui tan plural políticament” i ha recordat que “la grandesa de la política rau en acordar amb qui no pensa com tu”.

Sobre el contingut de l’acord subscrit, Rivas ha assenyalat que “permetrà consolidar la reactivació econòmica i social, la millora de l’urbanisme i el foment de la mobilitat sostenible, entre altres.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article