Molins de Rei vol garantir la viabilitat de la gestió de la piscina municipal

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Pel que fa a les mocions, el Ple va rebutjar la moció del Grup Municipal la CUP-AMUNT de reprovació al govern de Xavi Paz per haver iniciat la precampanya electoral amb recursos públics fent l’exposició i campanya “Molins de 10 – Molins 2030” amb les idees només de PSC i de Junts per Molins.

El Ple ordinari del mes de desembre va iniciar-se amb la lectura del manifest de rebuig a la violència de gènere així com la condemna enèrgica dels assassinats masclistes ocorreguts durant el darrer mes.

A més a més, durant la sessió del Ple Municipal Ordinari de l’Ajuntament de Molins de Rei, va realitzar-se l’aprovació provisional del document refós del Pla Especial Urbanístic de Can Pahissa.

D’altra banda, el ple va aprovar posposar la votació del Pla Director Turístic de Molins de Rei 2021 – 2025 que vol projectar i rellançar la imatge de la vila arreu del territori.

Sent conscients de la importància del turisme per l’economia, Molins de Rei vol fer ús de les seves qualitats turístiques per atreure visitants i amb ells, potenciar funcionament de l’economia local.

Alhora, el ple municipal va aprovar el tancament definitiu del desequilibri econòmic de la gestió de la Piscina Municipal de l’any 2020, per un importat total de 362.572,72€, i alhora, va aprovar el reconeixement provisional del desequilibri econòmic per a l’any 2021 per un important total de 270.613,52€.

A més, cal destacar que el ple va acordar sol•licitar al Club Natació Molins de Rei un pla de viabilitat de la gestió de la instal•lació fins a la finalització de la concessió que acabarà el proper mes de març de l’any 2027.

Cal destacar que el consistori, per unanimitat, va aprovar l’adhesió de la vila de Molins de Rei al comunicat conjunt del Dia Mundial de la SIDA 2021 que posiciona el municipi com a ciutat que continuarà treballant per la sensibilització de l’opinió pública i a més garantirà el suport i atenció a les persones que viuen amb el VIH.

Tot seguit, el Ple de Molins de Rei va aprovar l’adhesió de la vila a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 i com a tal, es compromet a treballar en l’aprovació d’un Pla d’Actuació o Estratègia Local en el qual s’elabori una anàlisi de situació i un pla de localització i implementació dels ODS recollits en l’Agenda 2030.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article