Amb els vots a favor de PSC C’s i Podemos i l’abstenció de Fem Sant Andreu Sant Andreu de la Barca aprova uns pressupostos de 32.2MEUR

Política.

El govern santandreuenc els ha aprovat sense batalla política per la generositat de Podemos i la abstenció responsable de Fem.
El govern santandreuenc els ha aprovat sense batalla política per la generositat de Podemos i la abstenció responsable de Fem.

Al capítol d’inversions es dediquen 3,9 milions d’euros, el que suposa un 7,2% més que el present exercici, d’aquest apartat destaca la construcció d’una nova piscina d’estiu i la millora de les instal•lacions esportives de l’11.

L’alcaldessa Ana Alba ha destacat que “el pressupost posa èmfasi en impulsar polítiques de transició ecològica i energètica, inici del que ha de ser un pas definitiu en la millora en la gestió de residus, nous servies de protecció social i d’atenció a les persones, amb la voluntat clara de reduir les desigualtats”.

Alba ha subratllat que “els pressupostos posen al centre de les polítiques les persones” i ha explicat que la partida destinada a serveis socials s’incrementa en un 15%.

Un dels aspectes destacats del pressupost és la posada en marxa d’un servei d’intervenció ràpida per solucionar incidències a la via pública o la partida destinada a la millora dels parcs infantils, amb 600.000 euros.

Aquesta també ha incidit en que l’Ajuntament destinarà l’any vinent més de 8 milions d’euros als serveis destinats a la millora, el manteniment, la conservació, la gestió dels residus i el manteniment dels equipaments.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article