La ministra gavanenca Raquel Sánchez presenta la redacció del projecte de la N-340 a Les Casetes d'En Muntaner de Vallirana

Política.

Arxiu.
Arxiu.

La federació socialista del Baix Llobregat celebra que la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, anunciés que durant el primer semestre d’enguany es començarà a redactar el projecte de la N-340 a Les Casetes d’En Muntaner de Vallirana.

En aquest sentit, el primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha assegurat que el projecte suposarà “una millora molt notable de la mobilitat al conjunt de la comarca” i ha recordat que “si no fos pel govern de Pedro Sánchez, aquesta infraestructura estaria guardada en un calaix”.

Poveda ha volgut també agrair el “compromís i la tasca” de Raquel Sánchez amb el Baix Llobregat perquè “no porta ni un any al capdavant del Ministeri i ja ha anunciat, aprovat o inaugurat diversos projectes clau per la nostra comarca”.

Per tot plegat, el primer secretari de la federació socialista ha subratllat, una vegada més, “la gran sensibilitat" de l’executiu espanyol envers les problemàtiques i els reptes del Baix Llobregat.

“Afortunadament, i a diferència del que passa amb el govern de Catalunya, tenim un executiu que està centrat en les prioritats i els problemes del conjunt de la societat, fet que permet explicar, entre altres, les bones dades d’ocupació que hem conegut en les darreres hores”, ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article