La reforma del poliesportiu municipal de Sant Climent de Llobregat continua avançant

Societat.

Actualment, es troba a licitació la redacció del projecte que ha de permetre disposar, entre altres millores, de nous vestidors.
Actualment, es troba a licitació la redacció del projecte que ha de permetre disposar, entre altres millores, de nous vestidors.

Entre les principals inversions que realitzarà en aquest mandat l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat es troba la reforma i ampliació del poliesportiu municipal, una actuació en la qual es treballa al llarg dels darrers anys per tal que sigui una realitat.

Una vegada aprovat el seu avant-projecte, actualment aquesta actuació es troba en el procés de licitació de la redacció del projecte d’execució i direcció d’execució i coordinació de les obres.

Els treballs en l’equipament suposaran creació de nous vestidors, que permetran un funcionament independent dels vestidors de la piscina d’estiu.

A més també es construiran diferents sales polivalents que podran acollir activitats tant esportives com culturals. Un dels aspectes que també destaquen en el projecte és la millora de l’eficiència energètica de l’edifici.

Pràcticament, el 100 % del seu consum es durà a terme a través d’energies renovables gràcies a les plaques fotovoltaiques i a la caldera de biomassa a la seva disposició. A més les lluminàries seran totes de tecnologia LED.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article