Els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Abrera han detectat nous atacs vandàlics en l'espai públic del municipi

Societat.

Contenidors cremats durant les festes de nadal.
Contenidors cremats durant les festes de nadal.

Amb la desaparició de diverses unitats dels contenidors nous de fracció orgànica als barris del municipi i la crema de tres contenidors al barri de Can Morral. Des del consistori fan una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom.

Actes vandàlics com aquests són una degradació de l’ entorn i la seva reparació implica un cost econòmic que assumeixen totes les veïnes i veïns del municipi.

La nit del dimarts 4 de gener, la Policia Local va rebre una trucada alertant que s'estaven cremant tres contenidors al carrer Pompeu Fabra, al barri de Can Morral.

Els agents van controlar inicialment el foc amb els extintors dels cotxes policials i van alertar els Bombers, que van apagar el foc definitivament. D'altra banda, han desaparegut quatre contenidors més de fracció orgànica instal•lats a diversos carrers.

Des del consistori recorden que l'ordenança de civisme i convivència ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera prohibeix les conductes vandàliques, agressives o negligents en l’ús del mobiliari urbà que generin situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article