A partir d’aquesta setmana els habitatges de Corbera rebran el material per començar la recollida d'escombraries Porta a Porta

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

A partir d'aquest dissabte 15 de gener, s'obrirà el punt central situat al C/Casanova, 26 (al costat de l'Escola de Música) que estarà obert de dilluns a dissabte en horari de 11h a 14h i de 17h a 20h.

A part, també hi haurà punts descentralitzats per les diferents urbanitzacions del municipi, en horari de tarda, de 17h a 20h (podeu trobar la relació de lloc i data a la web del PaP de l'Ajuntament).

Si teniu problemes de mobilitat o teniu una causa justificada per no poder venir a buscar el material, podeu contactar amb l'Ajuntament i us portaran el kit del Porta a Porta a casa vostra. També podeu autoritzar una altra persona que vingui a recollir el vostre material.

El material que es donarà seran els diferents cubells, imants de calendari i de separació de residus, les bosses compostables i la saca per la recollida d'esporga. Recordeu que per rebre el material serà imprescindible portar la carta que heu rebut a casa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article