Tornen les visites guiades al jaciment de la vil•la romana de can Valls de Gavà

Cultura.

L’activitat és gratuïta però, per participar-hi, cal fer la reservar prèvia al telèfon del Museu de Gavà 93 263 96 10
L’activitat és gratuïta però, per participar-hi, cal fer la reservar prèvia al telèfon del Museu de Gavà 93 263 96 10

L’Associació d’Amics del Museu de Gavà amb la col•laboració del Museu, organitzen per aquest diumenge, 16 de gener, a partir de les 11 hores, una visita guiada per donar a conèixer a la població les restes arqueològiques de Can Valls.

Es tracta d’un enclavament estratègic recentment restaurat i enmig d’un entorn natural que hauria pogut ser un important centre de producció vitivinícola o una estació de servei pels comerciants de la mediterrània.

Les feines d’excavació i consolidació, que la Diputació de Barcelona va fer al 2018, van deixar ben visible una impressionant cisterna, entre altres estructures, de gran importància arquitectònica, arqueològica, històrica i cultural.

L’activitat és gratuïta, però cal fer la reservar prèvia al telèfon 93 263 96 10 (Museu de Gavà) de dimarts a diumenge de 10 a 13 i de 16 a 19 h (dilluns i diumenge tarda tancat) ja que les places són limitades. El punt de trobada serà a l’avinguda de Jan Carles I cruilla amb l’avinguda 8 de març, a les 11 hores.

Per a participar de les activitats és obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 m, i seguir les indicacions dels guies en tot moment.

Cal portar calçat còmode, aigua i protegir-vos del sol. Les activitats queden subjectes a canvis o anul•lacions en funció de les prescripcions de les autoritats sanitàries. Qualsevol canvi serà informat degudament abans de l’activitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article