Reunió entre municipis del Baix Llobregat Nord i la consellera de salut del Consell Comarcal

Salut.

Han aparegut temes a col•lació dels que s'anava parlant com per exemple l'execució dels Plans Locals de Salut.
Han aparegut temes a col•lació dels que s'anava parlant com per exemple l'execució dels Plans Locals de Salut.

En la seva intenció de visitar el territori per tal d'aproximar-se a la realitat de cada municipi i poder fer una diagnosi dels serveis, recursos, necessitats i problemàtiques, la consellera comarcal de Salut, Gina Pol, s'ha reunit amb els municipis del Baix Llobregat Nord: Abrera, Esparreguera, Martorell i Olesa de Montserrat.

L'objectiu i la ferma voluntat d'aquesta trobada ha estat la d'oferir suport i intervenir en aquelles accions conjuntes, que ajudin a millorar la salut de les persones de la comarca.

Aquesta ha esdevingut un espai còmode i acollidor on els i les professionals de l'àmbit de la salut: regidores i regidors, tècnics i tècniques, han pogut manifestar les problemàtiques i proposar les possibles solucions per millorar la situació sanitària de llurs municipis.

Des del Consell de Salut se'ls hi va remetre amb anterioritat, un formulari de recollida de dades, necessitats i propostes que ha servit com a guió de la trobada, on s'han exposat per a coneixement de tothom aquells problemes prioritaris i que finalment han esdevingut compartits i comuns pels municipis presents.

Per últim la consellera ha convidat a totes les persones assistents a participar i col•laborar a les comissions que el Consell de Salut té engegades i a aquells espais on s'estan elaborant accions conjuntes comarcals.

Donades les circumstàncies epidemiològiques, la trobada no s'ha pogut realitzar de forma presencial tal com s'havien plantejat en un primer moment, tanmateix queda pendent per quan es restableixi la situació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article