Avui a les 18 hores es presentarà el llibre “En defensa pròpia” de Joan Tardà a la sala d’actes de la seu de CCOO de Cornellà

Cultura.

El cornellanenc el presenta a la seva localitat en un moment de crítiques des de CCOO als republicans per la reforma laboral.
El cornellanenc el presenta a la seva localitat en un moment de crítiques des de CCOO als republicans per la reforma laboral.

El Club de Lectura COCOS organitza aquesta trobada, que comptarà amb la presencia de Joan Tardà, autor de l’obra. Estarà conduïda per l’actual President del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya, i ex secretari general de CCOO Baix Llobregat, Toni Mora.

L’acte forma part del conjunt d’activitats sobre cultura i memòria democràtica de l’Aula de Formació Joan N. García-Nieto on hi col•labora la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya.

Hi han participat autors como Javier Cercas o Jordi Amat, i autores com Elvira Vidal o Núria Prades. Joan Tardà ha estat membre del Congrés dels Diputats per part d’Esquerra Republicana de Catalunya. Veí de Cornellà de Llobregat, ha esdevingut un dels polítics més carismàtics i coneguts d’aquesta formació.

A aquesta obra, Tardà tracta sobre l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol, i defensa el diàleg, la negociació i els acords entre els governs de català i estatal.

L’acte es farà simultàniament, de manera presencial amb els protocols sanitaris vigents i amb retransmissió en directe pel canal YouTube de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia–Garraf: https://www.youtube.com/watch?v=Ji9BXUWnwWY

El club de lectura COCOS organitza de manera continuada actes sobre literatura, incorporant criteris de proximitat, convidant autors i autores del Baix Llobregat i difonent obres de contingut social o laboral.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article