Atorgats els primers Premis Ànima Beguetana

Cultura.

Els guardons reconeixen la contribució de persones i entitats a difondre el nom del municipi i  els seus valors.
Els guardons reconeixen la contribució de persones i entitats a difondre el nom del municipi i els seus valors.

Ja sigui des de l’activitat cultural, esportiva, empresarial o associativa, són molts els beguetans i beguetanes i els col•lectius de la població que diàriament impulsen el municipi i els valors amb els quals s’identifica Begues.

Amb la voluntat d’oferir un reconeixement a aquesta tasca l’Ajuntament de Begues convocava per primera vegada els Premis Ànima Beguetana que es lliuraven aquest passat divendres 28 de gener en un acte celebrat al Teatre El Goula.

En total s’establien 6 categories: acció cívica i social; valors comunitaris; economia, treball o empresa; ambaixador/a local; proposta popular i beguetà/na d’honor.

Per tal de seleccionar les diferents candidatures als Premis Ànima Beguetana, es creava una comissió integrada per personal tècnic municipal de les diferents àrees i serveis de l’Ajuntament.

Les propostes es van completar amb les aportacions realitzades per la pròpia ciutadania a través de la plataforma de participació Decidim Begues.

Les persones premiades rebien un diploma acreditatiu i una peça artística creada a aquesta edició dels premis per l’artista local Carmen Fernández.

Al llarg del mes de febrer podrem escoltar la gala, en diferents entregues, a través de Ràdio Begues (www.radiobegues.cat) amb entrevistes a les persones guardonades i un repàs a les seves trajectòries.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article