Creen un joc de cartes per a donar a conèixer el patrimoni de Begues

Cultura.

La col•lecció de 50 cartes es pot completar a través dels diferents comerços que s’han adherit a la iniciativa i en jornades d’intercanvi.
La col•lecció de 50 cartes es pot completar a través dels diferents comerços que s’han adherit a la iniciativa i en jornades d’intercanvi.

Amb el nom de Descobreix Begues els beguetans i beguetanes tenen a la seva disposició un joc de cartes en el qual el protagonisme és per al patrimoni natural, històric i cultural del municipi.

En total el joc consta de 50 cartes —dividides en personatges històrics, festes tradicionals, edificis emblemàtics i espais naturals i arqueològics— que es poden aconseguir a les botigues del municipi, de la mateixa manera que es faria amb una col•lecció de cromos, realitzant una compra mínima.

El tret de sortida a la campanya tenia lloc aquest passat 6 de febrer amb la instal•lació d’una carpa informativa al passeig de l’Església en la qual es podien obtenir les quatre primeres cartes així com la capsa contenidora, el dau i el rellotge de sorra que completen els elements per a jugar a Descobreix Begues.

Aquelles persones que encara no disposin d’aquests elements els poden sol•licitar de manera totalment gratuïta a la Biblioteca La Ginesta. Per tal de poder completar les col•leccions de cartes s’organitzaran diferents jornades d’intercanvi de cartes. La primera d’aquestes està programada per al pròxim 6 de març al passeig de l'Església, d'11 a 13 h.

El joc és una iniciativa de les regidories de Comerç, Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament, i ha estat produït per l'empresa beguetana Future Genius amb la col•laboració del Centre d'Estudis Beguetans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article