La consellera de Salut del Consell Comarcal, Gina Pol, es va reunir amb Gavà, Sant Climent de Llobregat i Viladecans

Salut.

Per tal d'aproximar-se a la realitat de cada municipi i poder fer una diagnosi dels serveis, recursos, necessitats i problemàtiques.
Per tal d'aproximar-se a la realitat de cada municipi i poder fer una diagnosi dels serveis, recursos, necessitats i problemàtiques.

L’objectiu i la ferma voluntat d'aquesta trobada va estar la d'oferir suport i intervenir en aquelles accions conjuntes, que ajudin a millorar la salut de les persones de la comarca.

Aquesta s'ha desenvolupat de manera presencial a l'ajuntament de Gavà, que ha fet d'amfitrió d'aquesta trobada, el fet de poder compartir de manera presencial les realitats que s’estan visquem, fa que la sintonia i la solidaritat entre municipis augmenti a la par que hi hagi consonància en la resolució dels problemes.

Les regidores i les tècniques han pogut manifestar les problemàtiques i proposar les possibles solucions per millorar la situació sanitària de llurs municipis.

Entre les necessitats destacades, han sortit qüestions com cobrir vacants de personal als centres de primària; la necessitat de tenir nous ambulatoris i les millores o ampliacions en els consultoris existents o bé la importància de dotar de més personal i recursos els centres de salut mental.

També destaquen un treball més acurat de la promoció de la salut per la població en general i establir protocols de coordinació entre els diferents professionals implicats en la salut.

Amb anterioritat des del Consell de Salut se'ls hi va remetre un formulari de recollida de dades, de necessitats i de propostes per al seu emplenament que ha servit com a guió de la trobada on s'ha exposat per a coneixement de tothom aquells problemes prioritaris i que finalment han esdevingut compartits i comuns pels municipis presents.

Per últim, la consellera ha convidat a totes les persones assistents a participar i col•laborar a les comissions que el Consell de Salut té engegades i a aquells espais on s'estan elaborant accions conjuntes comarcals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article