L’Associació d’Empreses dels polígons industrials de Pallejà es reuneix amb l’ alcaldessa per transmetre les seves propostes

Economia.

Es mira de cercar solucions per potenciar la recuperació econòmica.
Es mira de cercar solucions per potenciar la recuperació econòmica.

L'alcaldessa Ascensión Ratia, va reunir-se amb una representació de la junta directiva de l'Associació d'empreses dels polígons industrials de Pallejà (AEP), encapçalada pel seu president, Manel Ibáñez.

L’objectiu d’aquesta trobada era intercanviar impressions sobre les condicions de les àrees industrials, la seguretat i la mobilitat són els dos àmbits que més preocupen actualment les empreses i així ho van traslladar a l'alcaldia.

En aquest sentit es van posar a sobre la taula un seguit d'accions de millora a desenvolupar a curt i mig termini, la viabilitat de les quals l'han de determinar els tècnics municipals.

El seguiment d’aquestes accions es farà en reunions periòdiques entre responsables polítics i tècnics de l'ens local i la junta directiva de l'associació.

D'altra banda, la trobada també va servir per constatar la necessitat de reforçar el vincle entre les empreses de Pallejà i la ciutadania, sobretot amb el jovent. Des de l'associació van oferir la seva col•laboració per organitzar jornades de portes obertes a les empreses que ho creguin convenient.

Així mateix, van obrir-se a la possibilitat de participar en actes relacionats amb la cerca de perfils professionals per donar oportunitats de contractació a la gent del municipi.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament s’estudiarà de quina manera es pot apropar l’alumnat d'ESO i Batxillerat al teixit productiu de Pallejà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article