Entregats els Premis Sanitat Baix Llobregat 2021

Salut.

En aquesta edició queda desert el Premi en la categoria millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’Atenció Primària
En aquesta edició queda desert el Premi en la categoria millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’Atenció Primària

La Junta Comarcal del Baix Llobregat del Col•legi de Metges de Barcelona (CoMB) havia suspès el lliurament dels Premis Sanitat Baix Llobregat 2021 amb motiu de l'emergència sanitària per COVID-19, finalment l'acte d'entrega tenia lloc ahir dijous 3 de març a les 19 hores, al Teatre Cal Ninyo (carrer de Joan Bardina, 44) de Sant Boi de Llobregat.

Durant l'acte, la metgessa especialista en Anestesiologia i reanimació de l'Hospital del Mar de Barcelona i vicepresidenta del CoMB, Elvira Bisbe, pronunciava la conferència "Salut i lideratge femení", i posteriorment es donarva a conèixer els treballs guanyadors de la convocatòria.

Els Premis Sanitat Baix Llobregat guardonen les millors publicacions i comunicacions de l'àmbit de l'atenció primària i l'atenció hospitalària, dutes a terme durant els dos darrers anys per metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Baix Llobregat. També es premia el millor treball presentat per un metge o metgessa resident que complia aquestes mateixes condicions.

Aquests guardons suposen un clar exemple de la voluntat del CoMB per incentivar la recerca i la participació dels col•legiats: les convocatòries de Beques i Premis tenen com a objectiu revertir en una millora dels resultats de salut, amb especial èmfasi en millorar l'efectivitat i eficiència dels serveis.

El president de la Junta Comarcal del Baix Llobregat, Àlex Santamaria, el president del CoMB, Jaume Padrós, i l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluisa Moret, tancaven l'acte d'entrega.

Els professionals guardonats enguany són: • M. Teresa Peñarrubia María, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, El Premi Sanitat del Baix Llobregat en la categoria de Millor publicació en l'àmbit de l'atenció primària pel treball Non-initiation of prescribed medication from a Spanish health professionals' perspective: A qualitative exploration based on Grounded Theory. Health Soc Care Community.

• Raquel Pérez López, metgessa especialista en Radiodiagnòstic, El Premi Sanitat del Baix Llobregat en la categoria de Millor publicació en l'àmbit de l'atenció hospitalària pel treball A CT-based Radiomics Signature Is Associated with Response to Immune Checkpoint Inhibitors in Advanced Solid Tumors.

• El Premi Sanitat del Baix Llobregat en la categoria de Millor comunicació en l'àmbit de l'atenció primària ha estat declarat desert. • Cristina Gabara Xanco, metgessa especialista en Medicina Interna, El Premi Sanitat del Baix Llobregat en la categoria de Millor comunicació en l'àmbit de l'atenció hospitalària pel treball Anticoagulation strategies and risk of bleeding events in critically ill Covid-19 patients.

• Neus Rabaneda Lombarte, metgessa resident en Neurologia, El Premi Sanitat del Baix Llobregat en la categoria de Millor publicació o comunicació realitzada per un/a metge/essa resident pel treball Parkinsonian neurotoxicants impair the anti inflammatory response induced by IL4 in glial cells: involvement of the CD200 CD200R1 ligand receptor pair.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article