Inauguració de les noves instal•lacions a Abrera de l'empresa Republic Technologies Iberia

Economia.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

La companyia Republic Technologies Iberia ha inaugurat les noves instal•lacions al municipi, amb l’ alcalde, Jesús Naharro, com a convidat d'honor.

De la companyia, han participat en l'acte inaugural el President de Republic Group, Santiago Sánchez i General Manager de Republic Technologies Iberia, Michel Autef.

Per part de l'Ajuntament, també han assistit a la inauguració la tercera tinent d'alcalde i regidora de Serveis Econòmics, Maite Novell, i la cap del departament de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta.

Ubicada a l'avinguda Energia núm. 14, al polígon industrial Barcelonès, l'empresa compta amb una superfície d'11.000 metres quadrats., que acullen l'àrea de serveis administratius, producció i emmagatzematge de productes d'alt valor afegit a tres àrees d'excel•lència: accessoris per a la indústria de tabac, cigarrets electrònics i solucions òptiques.

La planta de Republic Technologies a Abrera fabrica filtres en bosses resellables i tubs a més d'altres articles, com ara filtres de cartró i articles d'òptica.

A causa del creixement del Grup al mercat dels filtres, el 2011 la seu es va traslladar a unes instal•lacions més àmplies, amb la qual cosa va aconseguir duplicar la seva capacitat de producció. Ara el 2022, les noves instal•lacions doblen capacitat constant i consolidant el seu constant creixement i presència al mercat.

Des de l'any 2010, Republic Technologies Iberia forma part de Republic Group, grup empresarial amb seus als Estats Units, Canadà, França, Àustria, Alemanya, Regne Unit i Espanya, i venen els seus productes especialitzats a més de 100 països.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article