Apassiona’t al Baix Llobregat i viu els espectacles més singulars de la comarca

Cultura.

Les passions són les protagonistes de la campanya Apassiona’t al Baix Llobregat, que impulsa el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.
Les passions són les protagonistes de la campanya Apassiona’t al Baix Llobregat, que impulsa el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Aquest mes de març tornen a aixecar el teló dos dels espectacles més populars i vibrants del calendari escènic: la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d'Esparreguera, declarades Festes d’Interès Nacional. I ho fan, enguany, amb posades en escena més impactants i trencadores que mai.

Aquesta campanya, vol donar a conèixer i promocionar aquestes representacions històriques úniques, en les que s’implica tot un poble. A més, els espectadors poden aprofitar la visita a Olesa o Esparreguera per descobrir el nord de la comarca.

És una veritable oportunitat per gaudir d’una escapada complerta amb propostes que combinen la cultura, allotjaments singulars, bona gastronomia i atractius turístics únics.

Els espectadors poden aprofitar per a visitar llocs com les coves de Montserrat a Collbató o el museu de la colònia Sedó d’Esparreguera, exemple de les primeres colònies tèxtils del segle XIX.

A Olesa de Montserrat, els més excursionistes gaudiran arribant fins a l’Ermita de Sant Salvador de les Espases, declarada bé cultural d’interès nacional.

I els amants de la gastronomia trobaran diferents bodegues i cellers. Aquestes visites es poden combinar amb estades als hotels i dinars o sopars als restaurants de la zona i del col•lectiu Sabors de l’Horta.

A més, amb la campanya Apassiona’t, els visitants podran gaudir de descomptes especials en la compra de les entrades a les webs de cadascuna de les passions, introduint el codi “TURISMEBLL”.

Aquest 2022, les Passions, a més, arriben amb grans novetats. I és que, tot i ser representacions teatrals religioses amb una tradició centenària, transmeten valors i sentiments universals, que mai passen de moda.

Pel que fa la Passió d’Esparreguera, es pot veure des del passat 5 de març, i presenta noves propostes, com ara la posada en escena de dues versions, una més curta de 2 hores 15 minuts, i la tradicional, estructurada en dues parts, una al matí i l’altra a la tarda.

Cal posar èmfasi en la interpretació́ dels personatges, ja que enguany s’ha donat més presència al poble, aconseguint que les escenes tinguin més intensitat i emotivitat. Les representacions es podran veure fins el dia 30 d'abril.

Pel que fa a la Passió d'Olesa de Montserrat, que s'estrena el dia 20 de març, aquest 2022 serà molt més moderna i trencadora, amb una estructura narrativa impactant amb flashbacks inclosos. Un espectacle per a vibrar, emocionar-te i sorprendre’t.

Aquesta potent posada en escena també arriba enguany amb una versió més reduïda, de 2h15’ aproximadament. Les representacions es faran fins al dia 1 de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article