El Consell Comarcal del Baix Llobregat visita el Prat per continuar detectant mancances en Sanitat

Salut.

Una imatge de la reunió.
Una imatge de la reunió.

La consellera de Salut del Consell Comarcal, Gina Pol, en la seva intenció de visitar el territori per tal d'aproximar-se a la realitat de cada municipi i poder fer una diagnosi dels serveis, recursos, necessitats i problemàtiques, es va reunir divendres 11 de març amb el municipi del Prat de Llobregat.

L'ajuntament del Prat de Llobregat va fer d'amfitrió amb la compareixença a la trobada de la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Benestar i Salut i el regidor de Salut Pública i Consum.

Igualment, s'ha comptat amb la presència i intervenció del personal directiu i tècnic en el qual d'una manera pròxima han pogut manifestar les problemàtiques i proposar les possibles solucions per millorar la situació sanitària.

Per part de la consellera l’objectiu ha estat d'oferir suport i intervenir en aquelles accions conjuntes que ajudin a millorar la salut de les persones de la comarca.

Entre les necessitats destacades, han sortit qüestions com cobrir vacants de personal als centres de primària sobretot especialistes, tenir un nou ambulatori que permeti ampliar la cartera de serveis, o bé la importància de disposar d'un centre de dia de Salut Mental.

Pel que fa a les propostes s'ha parlat de disposar d'antenes per atendre a la població de més de setanta anys i demanen la integració de dades sociosanitàries perquè es puguin compartir entre serveis socials i salut. D’aquesta manera es facilitaria el seguiment de, per exemple, l’atenció domiciliària.

Per acabar, s'ha fet esment de la importància de recollir totes les necessitats i mancances detectades per elaborar un dictamen global de la situació actual a la primària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article