Els Premis Cambra 2022 se celebraran a Olesa sota el lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”

Economia.

El Teatre de La Passió acollirà l'edició d' enguany.
El Teatre de La Passió acollirà l'edició d' enguany.

Enguany organitzaran un espectacle que denuncia els reiterats i incomprensibles retards en la finalització de la B-40 , una infraestructura cabdal per a l’activitat socioeconòmica del municipi i de la demarcació de la Cambra de Terrassa. Publicitat Iguana Olesa 

A la trobada va participar el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, l'Alcalde d’Olesa, Miquel Riera, i el regidor d’Empresa, Ocupació i Comerç, Dídac Solà.

Talamàs va presentar les idees bàsiques d’un acte que pretén combinar la denúncia sobre la B-40 amb el lliurament dels Premis Cambra a la Internacionalització, R+D, Sostenibilitat i Lideratge Empresarial i ho vol fer en el marc d’un espectacle innovador en el qual ja hi treballen la Cambra de Terrassa i la Productora la Mola, amb qui hi col•labora Miquel Gorriz, reconegut director teatral.

A partir d’aquest acord, que culmina converses iniciades ja fa mesos, l’equip creatiu treballarà amb els responsables de la Passió d’Olesa per valorar si, en l’esdeveniment dels Premis Cambra, s’hi pogués incloure alguna referència concreta a la Passió, que no es revelarà fins al mateix dia de l’esdeveniment.

Per a l'esdeveniment, la Cambra de Terrassa està treballant per possibilitar un trasllat amb autocar per a aquelles persones que es desplacin als Premis Cambra 2022 des de poblacions del Vallès, amb un recorregut malauradament innovador, que recorrerà una part del traçat inacabat de la B-40.

La Cambra de Terrassa ja va impulsar una forta innovació en el format dels Premis Cambra l’any 2021, quan va incorporar una obra de teatre divertida i amena, en un guió ideat pel prestigiós dramaturg Sergi Pompemayer, que va rebre molt bona valoració per part del públic assistent.

L’Ajuntament d’Olesa va notificar a la Cambra de Terrassa la presentació i aprovació d’una moció el passat 23 de setembre, en sessió ordinària del Ple Municipal, conjuntament per part del Bloc Olesà, el PSC, ERC, Cs, CUP i Junts per Catalunya per demanar al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana l’agilització i la finalització del tram Olesa de Montserrat-Viladecavalls i que aquest estigués en servei l’any 2022.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article