La Presidenta de la Diputació beneeix l’espai de l’edifici Fòrum on s’ubicarà la futura biblioteca municipal de Sant Esteve Sesrovires

Cultura.

Cal remarcar que aquest espai ha estat des del començament farcit de polèmica pel seu elevat cost i la indefinició del projecte.
Cal remarcar que aquest espai ha estat des del començament farcit de polèmica pel seu elevat cost i la indefinició del projecte.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, han visitat l’espai de l’edifici Fòrum on s’ubicarà la futura biblioteca municipal de Sant Esteve Sesrovires.

Aquesta setmana s’ha conegut la proposta guanyadora del concurs, realitzat per la Diputació de Barcelona, per finalitzar l’edifici Jove Fòrum Sesrovires, una obra que estava aturada des de l’any 2009.

La presidenta ha començat la visita a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, on ha estat rebuda pel seu alcalde i la resta de regidors del municipi.

Posteriorment, ha signat el llibre d’honor i ha mantingut una trobada amb l’equip municipal per conèixer els diferents projectes en els que està treballant aquest municipi. Un d’aquests projectes és l’espai de l’edifici Fòrum on s’ubicarà la futura biblioteca municipal de Sant Esteve Sesrovires.

Ara, amb l’avantprojecte, l’Ajuntament podrà encarregar a l’equip guanyador el projecte executiu i començar a treballar en el que serà el nou edifici.

La proposta presentada sota el lema Verger per l’equip d’arquitectura UTE Adell Nabona Perich Such ha resultat la guanyadora del concurs realitzat a dues voltes per la Diputació de Barcelona.

Durant la visita a l’espai de l’edifici Fòrum, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha explicat que «ara hem de veure de quina forma, el més aviat possible, es pot encarregar formalment el projecte per tirar endavant la remodelació i construcció d’aquest equipament tan important com és una biblioteca i tots els annexes. Trobarem la fórmula per garantir que el projecte tiri endavant».

Per la seva part, l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha assegurat que «avui hem constatat aquesta voluntat de continuar junts aquest recorregut fins a posar en marxa aquest equipament en el moment que tot ho faci ja possible. No preveiem veure la posada en marxa de la primera fase abans del 2026».

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article