Tània Verge consellera republicana d’Igualtat i Feminismes es reuneix amb les entitats pratenques Roda Blava i Orgull Potablava

Política.

Verge a l’entitat Orgull Pota Blava per parlar de polítiques LGBTI+.
Verge a l’entitat Orgull Pota Blava per parlar de polítiques LGBTI+.

Aquest divendres 8 d’abril a la tarda, la Consellera Tània Verge, del Departament d’Igualtat i Feminismes del Govern de la Generalitat de Catalunya, va aprofitar la seva estada al Prat de Llobregat per reunir-se amb les entitats locals Roda Blava i Orgull Potablava.

Amb Roda Blava, entitat de persones amb discapacitats físiques, van estar tractant la manca d’accessibilitat als equipaments i punts d’atenció a la ciutadania que diferents administracions tenen a la nostra ciutat.

A aquesta trobada, Tània Verge va demanar col•laboració i informació, a les membres de Roda Blava que van participar, perquè informessin de males praxis i discriminacions que pogués patir el col•lectiu per posar-hi remei, al més aviat possible.

Al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, es va reunir amb l’entitat LGBTIQ+ Orgull Potablava on també va participar en Xavier Florensa, Director Gral. de Polítiques Públiques LGBTI+.

Les persones representants de l’entitat LGBTIQ+ van posar damunt la taula l’avantprojecte de la Llei Trans i temes com els banys inclusius, l’obertura de nous centres de tractament a persones trans, més campanyes de detecció de malalties de transmissió sexual (ETS) i formació a les persones treballadores d’àmbits com salut, educació o seguretat en matèria LGBTIQ+.

Abans de finalitzar la reunió, la Consellera Verge va convidar a l’entitat a participar en el Consell Nacional LGBTIQ+ que és l’espai de participació ciutadana en matèria de drets, deures i en matèria de no discriminació de les persones del col•lectiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article