Quasi un 80% d’ ocupació hotelera a Castelldefels durant la Setmana Santa

Economia.

Exactament un 78.72% xifra molt similar a les viscudes a la ciutat abans de la pandèmia de la COVID-19.
Exactament un 78.72% xifra molt similar a les viscudes a la ciutat abans de la pandèmia de la COVID-19.

Aquesta dada revela que nombroses famílies han triat la ciutat com a destinació turística per passar els seus dies festius, i que el municipi i la seva platja continua sent una de les destinacions vacacionals preferides a la comarca i la província.

A més del turisme que ha pernoctat a Castelldefels, també s'han registrat nombrosos visitants d'un dia que han acudit per gaudir dels diferents atractius turístics del municipi com la platja i el passeig Marítim; l'oferta gastronòmica dels restaurants, bars i guinguetes; el Parc Natural del Garraf; Canal Olímpic; el Castell...

El president del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, Manuel Ángel Ortíz, creu que “s'han complert les expectatives positives que teníem. S'ha produït una afluència bastant alta, tant a hotels com a apartaments, tot i que major als apartaments. La restauració també ha treballat molt bé i estem molt contents.”

Ortíz també ha afegit que “el sector de la restauració de la platja ha pogut treballar bé, el del centre de la ciutat també i les guinguetes que han obert al llarg d'aquests dies també ho han pogut fer d'una forma positiva.”

Per tot plegat, es mostra esperançat amb “poder continuar amb les bones xifres de cara a l'estiu, ja que la Setmana Santa ha sigut molt positiva.”

Des del Gremi, s'ha comprovat que el turisme majoritari ha sigut nacional, però també s'han apropat a la ciutat turistes d'origen francès (sobretot), anglès i, en menor mesura, alemany i de països de l'Est.

Des del sector de les guinguetes de la platja, David López (grup Tibu-ron) explica que "el temps ha acompanyat i s'ha notat pel que fa a la gent, que tenia ganes de sortir i de passar-ho bé. Hem tingut molta feina, molts serveis i estem molt contents."

López també ha afegit que els clients han sigut bàsicament "nacionals, però també francesos, alemanys i fins i tot italians. Acabem de començar la temporada, però estem contents."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article