Presentada l’obra guanyadora de l’11a edició del Premi Literari Delta L’Abocador de l'escriptora de Viladecans Eva M. Garrigosa Sola

Cultura.

S' ha portat a terme a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.
S' ha portat a terme a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’acte ha estat inaugurat per la periodista Núria Garcia Alibau, que ha donat pas a la benvinguda institucional, de la mà de la consellera comarcal de Feminisme, Gent Gran i Diversitat sexual i de gènere, Vicky Castellanos Núñez, i l’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas i Camps.

L’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas i Camps, ha incidit en què “mentre hi hagi desigualtats, entre homes i dones en la literatura, seran necessaris certàmens i premis literaris com aquest, amb mirada femenina.”

Així mateix, ha posat en relleu que “des de les administracions haurem de continuar aportant el nostre grau de sorra perquè algun dia no hi hagi desigualtat en la literatura.”

A continuació, ha tingut lloc la presentació de l’obra guanyadora, a tall de conversa, l’autora Eva M. Garrigosa Sola, i el neuròleg i neurofisiòleg Jordi Montero Homs, han dialogat sobre l’obra, els seus personatges i les seves emocions.

El Premi Literari Delta és un certamen de narrativa escrita per dones que diversos ajuntaments del Baix Llobregat, i el Consell Comarcal, convoquen cada dos anys des de l’any 2001.

En aquesta edició han participat els ajuntaments de Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Corbera de Llobregat, el Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans, a més de Sant Just Desvern que s’ha encarregat de l’organització, juntament amb el Consell Comarcal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article