Soulimane Messaoudi proper cap de llista per ERC Martorell reb al President Aragonès en un acte de la comunitat islàmica de la localitat

Política.

El president ha assistit aquest divendres al vespre a l’iftar (A la foto amb el candidat republicà).
El president ha assistit aquest divendres al vespre a l’iftar (A la foto amb el candidat republicà).

Més conegut com a Souli, estrena la candidatura amb bon peu, primer acte oficial seu i rep ni més ni menys que al MHP, el candidat es mostrava, “agraït la confiança i el suport dels meus companys i companyes d’ERC Martorell per encapçalar la llista de les eleccions municipals del 2023.”

Assegurava que, “és un honor rebre el Molt Honorable President de la Generalitat al nostre municipi. Per mi, i per la secció local d’Esquerra Martorell, es un fet important. Esperem que aquest sigui un fet remarcable que, en certa manera, potencií el nostre projecte pel 2023.

Per la comunitat musulmana la visita del President és un altre pas cap a la normalització de la convivència entre les diferents cultures que formen Catalunya i Martorell, el republicà declarava que, “som un sol poble, tant els que han nascut aquí com els que han vingut després. La nostra força com a poble, està en la diversitat. Hem de treballar tots junts per fomentar el bon veïnatge. Martorell fa anys que aposta per la multiculturalitat basada en fomentar la convivència, la pau social i la igualtat.”

La convivència realment és un fet, malgrat hi ha partits que volen crispar l’ ambient per treure rèdit polític, “a Esquerra Republicana apostem per les persones, i fomentem els valors d’igualtat i justícia social –d’acord els principis de la carta dels drets humans- Hem de desmuntar el discurs de l’extrema dreta basat en mentides i falsedats que fomenten l’odi i la discriminació; què no tenen cabuda a la nostra societat.”

Ja per acabar, li vam preguntar per quines eren les seves sensacions i com encara les properes eleccions municipals. “Amb moltes ganes. Presentem un programa que dona resposta a les inquietuds del nostre veïnatge. Volem que s’acabin els governs de majories. Tot Martorell ha de dir la seva. El nostre objectiu principal és incidir en la forma de governar la nostra ciutat, i prioritzar les necessitats de les persones.”

Per la seva banda, el MHP Aragonès ha recordat que la “Catalunya sencera” és aquella que inclou el conjunt del país geogràficament: pobles i ciutats realitats urbanes i rurals, centres amb més dinamisme i aquelles considerades perifèriques. “També el conjunt del país en la seva diversitat d’orígens, llengües o confessions religioses”, ha afegit.

“Aquest país plural que volem construir i que ja estem construint és possible reconeixent aquesta diversitat”, ha apuntat. Així, ha reiterat la el suport de la Generalitat per “seguir caminant treballant plegats” per “un país on tothom es pugui sentir protagonista” amb drets, oportunitats i prosperitat. “La millor riquesa és la que es comparteix", ha assegurat.

A l’iftar, que s’ha celebrat a Ca n’Oliveras, també hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; el cònsol general del Marroc a Barcelona, Charif Cherkaoui; la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni; el president de la Comunitat Islàmica de Martorell i de la mesquita Alhidaya, Aziz Ouadrassi; i la secretària d’organització d’Alhidaya, Aicha el Harrak; i l’Imam Hamza El Asri, de Mataró.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article