Junts per Sant Vicenç torna a confiar en Maite Aymerich per treure la alcaldia al pacte PSC Ciutadans

Política.

Arxiu.
Arxiu.

Les assemblees d’Esquerra Republicana i Vicentins pel Canvi van recolzar ahir per unanimitat la candidatura presentada per la portaveu de la formació Junts x Sant Vicenç ja té cap de llista.

Les assemblees de les dues entitats que formen la coalició, Vicentins pel Canvi i ERC Sant Vicenç dels Horts, van triar amb el 100% dels vots a favor la candidatura presentada per Maite Aymerich. Així, Junts x Sant Vicenç comença el camí fins les properes eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig de 2023.

Aymerich va afirmar davant la militància: “La il•lusió i el convenciment que em mou ara és el mateix que quan em vaig presentar davant vostre per encapçalar la llista el 2019”.

I va afegir: ”Llavors era alcaldessa i ara som a l’oposició. Va anar de molt pocs vots per mantenir l’alcaldia i ara, que estem veient com l’actual govern està aturat, tenim l’oportunitat de tornar-ho a intentar i, aquesta vegada sí, continuar amb les polítiques de transformació que havíem engegat”.

Maite Aymerich és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Ha treballat com a docent en diferents àmbits educatius i com a educadora social en centres de menors, pedagoga en Equips d’Atenció a Infància i Adolescència i, actualment, treballa a l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació a Sant Vicenç dels Horts.

Durant el mandat 2015-2019 va ser alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts. Poc després, va ser nomenada Directora General de Currículum i Personalització del Departament d’Educació.

Aymerich va decidir deixar aquest càrrec el novembre passat per retornar a la seva feina i poder-se centrar en la seva tasca com a portaveu de Junts x Sant Vicenç i cap de llista de la formació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article