Desmantellat un punt de venda i consum de “basuco” una cocaïna adulterada a l’ Hospitalet

Societat.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Hospitalet de Llobregat i de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, van desarticular un punt de venda i consum de cocaïna en un local del barri de Collblanc-Torrassa del municipi i van detenir dues dones i dos homes, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar durant el mes d’abril, quan els investigadors van tenir coneixement d’una afluència constant de persones drogodependents a un local magatzem ocupat a l’Hospitalet de Llobregat.

En una primera fase de la investigació els agents van observar que, efectivament, persones amb addiccions als estupefaents accedien a l’edifici i compraven dosis de cocaïna amb un alt grau d’adulteració, coneguda popularment com “basuco”, una droga de baix cost, altament addictiva i amb un efecte poc durador però extremadament virulent.

Durant la investigació, els agents van portar a terme dispositius que van permetre determinar quin era el grup de persones que estaven fent ús habitual de l’habitatge i que, presumptament, eren els que estaven rebent als clients i subministrant-los les dosis de droga. Quant al local, els agents van comprovar que els propietaris havien denunciat l’ocupació el passat mes de març.

Mentre els agents recopilaven les informacions i els indicis necessaris, van detectar que el local s’havia convertit en un punt d’atracció de persones drogodependents.

Finalment, un cop obtinguts els indicis necessaris, els agents van realitzar una entrada i perquisició en el local investigat durant el matí del 3 de maig.

Els investigadors van sorprendre dos dels presumptes traficants a l’interior i també persones en possessió de droga que havien adquirit presumptament a l’interior de l’habitatge.

Posteriorment, van detenir un home i una dona més investigats com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Durant l’escorcoll del domicili, els agents van localitzar cocaïna, diners i altres indicis relacionats amb la investigació.

Els agents també van localitzar documentació i targetes de crèdit de persones que havien estat víctimes de furts i sostraccions de les seves pertinences en els darrers dies, a zones properes al punt de venda de la droga.

A l’interior del domicili, els agents també van identificar un comprador i el van detenir perquè tenia pendent una ordre de detenció, emesa per un jutjat de Manresa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article