Un magatzem de Gavà amagava 800 plantes de marihuana on es van estafar 9000€ en fluid elèctric per cultivar-les

Societat.

L'arrestat va passar a disposició i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
L'arrestat va passar a disposició i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Cal esmentar que en aquest mateix magatzem ja s'havien localitzat amb anterioritat, els anys 2018 i 2021, dues plantacions de marihuana.

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Gavà van detenir, dimecres 4 de maig, un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes d'abril quan els investigadors van tenir coneixement que a l'interior d'un magatzem, del barri de ca n'Espinós, a Gavà hi havia una possible plantació de marihuana.

Els investigadors van detectar una forta olor característica de les plantacions de marihuana des de l'exterior i extractors d'aire en funcionament. Així mateix van constatar que no hi havia comptador de la llum, però si una connexió fraudulenta a la xarxa.

Finalment, sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, el 4 de maig, es va realitzar una entrada i perquisició a l'interior de la nau, on es van comissar gairebé 800 plantes de marihuana, les quals estaven repartides en diferents estances, i tota la infraestructura necessària per a dur a terme aquest cultiu interior.

A l'escorcoll, els investigadors van localitzar i detenir el presumpte responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article