Empresonat un home per tres robatoris violents a l'Hospitalet

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir, el dijous 28 d'abril, un jove de 19 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a finals del mes d'abril quan els investigadors van tenir coneixement d'un robatori violent en un parc de l'Hospitalet de Llobregat.

L'autor dels fets va colpejar la víctima, mentre passejava a plena llum del dia, per tal de sostreure la cadeneta d'or que portava penjada al coll.

Al dia següent els investigadors van tenir coneixement d'un segon robatori amb violència i intimidació. Al migdia, l'autor dels fets va abordar la víctima en un pàrquing exterior i amb el mateix modus operandi va aconseguir endur-se la cadena d'or. Només tres dies més tard, els mossos van tenir coneixement d'un tercer robatori amb violència i intimidació.

L'autor dels fets va agredir la víctima per darrera, quan es trobava esperant l'ascensor a l'interior de la seva porteria, i va aconseguir sostreure una cadeneta d'or que portava al coll.

Finalment, el 28 d'abril, gràcies a les gestions d'investigació i a la informació facilitada pels testimonis, un d'ells una mosso fora de servei, els agents van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un jove amb tres antecedents per fets de la mateix tipologia delictiva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article