L'Ajuntament de Sant Boi ha guanyat un dels Premis Internacionals de Mobilitat EMS “Impulsant canvis” en la categoria de municipi mitjà

Societat.

El projecte que ha aconseguit aquest reconeixement és Rodascola, una iniciativa de l'equip d'educació viària de la Policia Local.
El projecte que ha aconseguit aquest reconeixement és Rodascola, una iniciativa de l'equip d'educació viària de la Policia Local.

Els Premis Internacionals de Mobilitat EMS són concedits per Empresas por la Movilidad Sostenible amb el suport del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (Mitma), la Fundación CONAMA i la Real Academia de Ingeniería, enguany se'n celebrava la segona edició.

La digitalització, la innovació, el transport compartit i la bic icleta han estat protagonistes entre els 13 projectes premiats, que han destacat per oferir solucions de mobilitat innovadores, diferencials i inclusives, i per apostar per la sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

Xavier Martínez, agent de la Policia Local, ha recollit el premi en nom de l'equip d'educació viària de Sant Boi. El projecte Rodascola de la Policia Local de Sant Boi és un recurs didàctic que promou entre la comunitat educativa la familiarització amb la bicicleta com a mitjà de transport, la capacitació per al seu ús i el seu impuls global com a fórmula de mobilitat saludable i sostenible a la ciutat.

Se celebren sessions formatives i de conscienciació a les aules de primària i secundària, als casals d'estiu, en espais públics i en esdeveniments ciutadans. El guardó aconseguit per Sant Boi és un reconeixement al compromís amb la mobilitat sostenible.

Segons l'organització, les iniciative s premiades ajudaran a "inspirar altres organitzacions a seguir impulsant canvis". Entre altres han recollit guardons els ajuntaments de París i Vitòria-Gasteiz, l'EMT de Madrid, l'empresa Mahou San Miguel o la campanya '30 días en bici'.

Els 13 premis s'han concedit a: EMT Madrid (en la categoria d'empresa pública), Mahou San Miguel (categoria empresa privada-gran empresa), Discovering Talent (empresa privada-pime), la campanya '30 días en bici' (ONG, fundació o associació), Ajuntament de Vitòria-Gasteiz (municipi gran), Ajuntament de Sant Boi (municipi mitjà), Grup Loalco (servei), Don Cicleto (producte), Merlin Properties (premi especial de mobilitat a la feina), Ideagenia (premi especial d'investigació), Free Now (premi especial estratègia, Silvia Roldán, consellera delegada de Metro Madrid (premi especial Impulsa) i Ajuntament de París (premi especial internacional).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article