El PSC es fa fort a les institucions comarcals de cara a les eleccions municipals del 2023

Política.

F.Vicente amb Eduard Rivas alcalde d’ Esparreguera en una foto d’ arxiu.
F.Vicente amb Eduard Rivas alcalde d’ Esparreguera en una foto d’ arxiu.

El conseller comarcal socialista del Baix Llobregat Fernando Vicente ha assumit recentment les competències d’Hisenda, Règim Interior, Acompanyament Local, Administració Electrònica i Agenda Urbana a l’ens supramunicipal.

Vicente és conseller comarcal des de 2019, però fins ara no portava cap cartera. També és el portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Vicente ha agraït la confiança de la presidenta del Consell Comarcal, Eva Martínez, i ha dit que “és tota una responsabilitat treballar pels 30 municipis de la comarca des d’aquests àmbits”.

El conseller socialista, a més, ha dit que “les primeres setmanes al consell m’han refermat la convicció que és possible transformar la realitat des de les institucions. I Olesa no n’és una excepció. Només aconseguirem passar pàgina de l’actual govern si el PSC obté en les eleccions municipals de l'any vinent una gran majoria. Entre totes i tots hem d'aconseguir superar una etapa que no ha estat bona pel municipi, i que només ha portat més crispació i un agreujament dels problemes”.

El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Olesa ha volgut recordar també que el PSC “ja ha demostrat que té projecte i que sap gestionar”. “El PSC és el partit que ha transformat Olesa, que l’ha situat al mapa del Baix Llobregat i de Catalunya, i que l’ha vertebrat econòmicament i socialment”, ha conclòs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article