Empresonats els tres responsables d'una plantació de marihuana valorada en 130000€ en una casa a Collbató

Societat.

Una mostra de la plantació detectada.
Una mostra de la plantació detectada.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el 9 de maig, tres homes, de 55, 35 i 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el febrer d'enguany durant un patrullatge preventiu d'una dotació de la unitat d'investigació de Martorell per una zona residencial de Collbató en el marc de la prevenció de robatoris amb força interior de domicili.

En el decurs del patrullatge, els investigadors van observar com el conductor d'un vehicle mantenia una actitud vigilant abans d'entrar en una casa.

La vigilància de la casa i de l'estudi de l'activitat dels seus moradors van permetre esbrinar que en aquell domicili hi havia una plantació de marihuana. Els mossos van comprovar que a l'exterior hi havia maquinària pròpia d'aquestes plantacions així com un elevat consum elèctric.

El passat dilluns, 9 de maig, es va realitzar una entrada i perquisició a la casa, on es va localitzar 450 plantes de marihuana i 73 kg de cabdells de marihuana ja preparats per a la seva distribució.

A més, els tècnics de la companyia elèctrica van determinar que la plantació estava connectada il•legalment a la xarxa principal de distribució. S'estima que el valor total de la marihuana intervinguda superaria els 130.000 euros al mercat il•legal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article