El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals incorpora la iniciativa de Sant Boi “Suport emocional per a joves i adolescents”

Societat.

Els projectes Antenes d'igualtat i Hermes també han passat a formar part d'aquest catàleg de polítiques innovadores.
Els projectes Antenes d'igualtat i Hermes també han passat a formar part d'aquest catàleg de polítiques innovadores.

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer han incorporat tres projectes de l'Ajuntament de Sant Boi al catàleg del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals.

Els projectes que han rebut enguany aquest reconeixement són 'Suport emocional per a joves i adolescents', 'Antenes d'igualtat' i 'Projecte Hermes d'accessibilitat cognitiva'.

El Banc de Bones Pràctiques identifica i difon amb periodicitat anual experiències innovadores de govern i gestió dels ajuntaments que poden servir com a referents per a altres municipis.

En aquest 2022, els projectes de Sant Boi incorporats al catàleg estan relacionats amb l'atenció als efectes emocionals de la pandèmia, la incorporació d'una mirada transversal de gènere a les polítiques i serveis municipals i la creació de propostes culturals inclusives adreçades a un públic amb altres capacitats.

L'Ajuntament de Sant Boi du a terme un pla de xoc ambiciós i innovador que dona resposta, entre altres qüestions, als problemes emocionals d'adolescents i joves de la ciutat agreujats per l'emergència sanitària.

La reformulació del servei d'assessorament individual i grupal i la incorporació de tres professionals de la psicologia ha servit per desenvolupar un catàleg específic d'activitats. Més de 4.000 alumnes dels instituts han participat en tallers de gestió emocional al llarg d'aquest curs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article