Fins al 29 de maig Olesa farà controls especials a motos com la velocitat efectes de l'alcohol i altres drogues i d'estacionament sobre les voreres

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

La Policia Local d’Olesa duu a terme una campanya preventiva de control de ciclomotors i motocicletes en conductes de risc i estacionament indegut.

Aquesta campanya es fa al llarg de tota la setmana i farà controls a diferents punts de la població de factors de risc en la conducció com la velocitat, els efectes de l’alcohol i altres drogues o les distraccions.

També es farà vigilància i control d’estacionaments a sobre les voreres, així com d’infraccions relatives a les normes de circulació i a les condicions tècniques.

L’ordenança municipal de circulació recull que les motocicletes i ciclomotors no poden circular per voreres, andanes, ni carrils-bici; i que la velocitat màxima per circular per les vies en zona urbana és de 30 quilòmetres per hora, excepte a zones que disposin d’una limitació específica expressament senyalitzada.

Respecte el soroll, els motors no poden superar els límits de soroll i emissió de gasos determinats a les Ordenances Municipals, no podran produir sorolls ocasionats per acceleracions brusques, tubs d’escapament alterats o altres circumstàncies anòmales.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article