El servei de bus urbà de Molins de Rei gestionat per l'AMB i integrat dins del Bus Metropolità millora la seva oferta de servei

Societat.

D'aquesta manera es millora la cobertura horària de les línies urbanes MB1,MB2 i MB3 a la localitat.
D'aquesta manera es millora la cobertura horària de les línies urbanes MB1,MB2 i MB3 a la localitat.

Així s'ha anunciat en un acte que s'ha dut a terme amb la presència de l'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz; el primer tinent d'alcalde, Ramon Sánchez; el regidor de Mobilitat, Miguel Zaragoza, i el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda.

"El bus és una opció i una preferència d'una part important de la ciutadania. Amb les millores presentades avui, apostem pel transport públic i donem resposta a la demanda de l'ajuntament de Molins de Rei i dels ciutadans per garantir el seu dret als desplaçaments", ha exposat el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda.

"Hem de continuar fent millores. En general, hem de millorar la velocitat comercial dels autobusos i donar prioritat al bus. Això ens permetrà fidelitzar més usuaris al transport públic", ha afegit Poveda.

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha afegit que "la sociologia i la quantitat i distribució dels equipaments de Molins de Rei i les necessitats dels seus habitants ha canviat, no és la mateixa que al 2003, quan es va posar en funcionament el servei de bus. "

Per tant, "des de l'escolta, de l'anàlisi i des de la consciència mediambiental, hem volgut ampliar, amb coherència i amb el treball conjunt de l'AMB i dels nostres tècnics i tècniques, la cobertura del servei de bus".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article