Comença el procés a Sant Joan Despí per a l'elaboració del Pla d'Acollida i Convivència Intercultural 2022-2025

Societat.

Ha endegat un procés obert a la participació de tota la ciutadania per fer propostes.
Ha endegat un procés obert a la participació de tota la ciutadania per fer propostes.

El procés participatiu està obert fins al 16 de juny a la plataforma participa311-sjdespi.diba.cat/processes/placonvivencia, on es pot consultar la documentació, valorar i comentar les propostes i fer aportacions.

El Pla d'acollida i convivència intercultural 2022-2025 establirà les línies estratègiques d'actuació de la ciutat en els propers anys, amb l'objectiu d'afavorir un nou model d’inclusió entre les persones nouvingudes que impliqui igualtat, interculturalitat, convivència i cohesió social.

Aquest model pot construir-se a partir de polítiques que apuntalin la pertinença, des de la creació de marcs compartits i narratives comunes per construir entre tots i totes una ciutadania activa.

L'Ajuntament ha començat a desenvolupar el pla de convivència intercultural amb la participació de diferents agents socials, i altres iniciatives com una sessió participativa en què una trentena de persones van aportar les seves propostes. Ara, continua amb el procés participatiu obert a la ciutadania fins al 16 de juny.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article