La Policia Local de Vallirana compartirà nou edifici amb l’arxiu municipal

Societat.

El termini previst d’execució és de 12 mesos.
El termini previst d’execució és de 12 mesos.

La ubicació serà a l’esplanada de l’Artesanat, en la parcel•la de propietat municipal ocupada per diversos equipaments del municipi, el Casal de Joves, la Creu Roja i la Deixalleria municipal.

Dimecres s’ha signat l’acta de replanteig de les obres per a la construcció del nou edifici destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu de municipal i que inclou també la urbanització de l’entorn.

Aquest nou equipament municipal, ubicat a l’esplanada de l’Artesanat, comptarà amb les oficines de la Policia Local, Protecció Civil i ADF i l’Arxiu municipal de Vallirana, amb un pressupost d’adjudicació d’1.819.331,08 € (sense IVA) a l’empresa Romà, Infraestructures i Serveis, SAU.

El solar on s’ubica l’edifici té una superfície de 1.825,00 m2 i l’ocupació de l’edifici en planta és de 817,80 m2, pel que fa a la superfície construïda de l’edifici és de 1.454,57 m2.

S’ha projectat un edifici públic multifuncional d’ús administratiu pels serveis municipals de la Policia Local, arxiu municipal, Protecció Civil i ADF.

L’edifici és de forma rectangular de 58 metres de llarg i 14,10 metres d’ample i es desenvolupa en dues plantes, en planta baixa i planta pis.

Des del vestíbul principal i accessible des del Carrer Major es dona accés al nucli vertical de circulació i als diferents usos administratius de la Policia, a l’ADF i a Protecció Civil. Entre els dos nuclis, se situa un gran aparcament cobert i tancat per a 20 vehicles de la Policia Local.

En la planta primera es desenvolupa el programa de la Policia Local i en l’extrem est se situa l’espai destinat a l’arxiu municipal. Totes les dependències tenen ventilació i il•luminació exterior i el passadís central de la planta primera s’il•lumina i ventila amb un lluernari, amb el consegüent estalvi energètic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article