La gestió del Govern municipal de Sant Andreu de la Barca aprovada amb un bé justet

Societat.

Segons es desprèn de l’enquesta d’opinió que ha fet la Diputació.
Segons es desprèn de l’enquesta d’opinió que ha fet la Diputació.

Veïns i les veïnes de Sant Andreu de la Barca puntuen amb un 6,2 la gestió que ha fet l’Ajuntament durant el darrer any i el 63% considera que la ciutat millorarà durant els pròxims mesos.

Així es desprèn de l’enquesta que ha publicat la Diputació de Barcelona i que ha estat elaborada per una empresa demoscòpica arran 400 enquesta telefòniques fetes entre la ciutadania.

Els joves i les persones més grans de 65 anys són els que més bé valoren la gestió de l’Ajuntament. Segons es desprèn d’aquest estudi d’opinió encarregat per l’ens supramunicipal, el 86% de la població està molt satisfeta de viure a la ciutat, que consideren que ha millorat (44,6%) durant el darrer any. El 63% creu que millorarà més durant el pròxim any.

Les xarxes socials (68%) i el diari local són (26,4%) els mitjans de comunicació mitjançant els quals s’informa majoritàriament la població.

Els serveis més ben valorats són el transport públic (7), la recollida d’escombraries (6,9) i l’enllumenat (6,9). De la mateixa manera que a la majoria de municipis metropolitans, l’accés a l’habitatge (4), l’aparcament (4,7) i les oportunitats de feina (5,1) són alguns dels problemes de la ciutat.

La seguretat ciutadana (16%), la contaminació (6%) i l’incivisme (6%) són alguns dels aspectes que els veïns apunten com aspectes a millorar.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha fet una valoració “molt positiva” del resultat de l’enquesta i ha recordat que “aquestes dades les tenim malgrat els dos anys que hem passat, quan la pandèmia ens ha obligat a aturar projectes per dedicar-nos a garantir la vida dels ciutadans”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article