Torna el “SonaBaix” un esdeveniment creat pel Jovent Republicà del Baix Llobregat per promocionar grups comarcals

Cultura.

Arxiu.
Arxiu.

El concurs Música Jove del Baix Llobregat se celebrarà aquest any a l’Skatepark del Prat de Llobregat el proper 17 de juny a partir de les 19h.

Sota el lema “Des del Baix ho podem tot!” el Jovent Republicà del Baix Llobregat i l’Acampada Jove han presentat el cartell de la fase territorial del concurs de bandes emergents que aquest any acull l’Skatepark del Parc de la Ribera del Prat de Llobregat el proper divendres 17 de juny a les 19h.

L’esdeveniment, que té com objectiu principal donar visibilitat a joves artistes de l’Àrea Metropolitana, alhora que fomenta la música i la cultura catalana en un ambient políticomusical, comptarà aquesta edició amb l’actuació dels grups Sirpepo & Pyrojan, KM0, La Trinxera i Dos Cèntims. A més, el SonaBaix 2022 comptarà també amb el grup de renom Flashy Icecream, i acabarà la festa amb PD Rosses.

Després de l’actuació dels grups participants, les persones membres del jurat faran el recompte de vots que el públic haurà emès durant tot el vespre i anunciaran la banda guanyadora.

El grup guanyador passarà a la fase final, que tindrà lloc en el marc de l’Acampada Jove 2022, que se celebrarà a Sant Sadurní d’Anoia els dies 14, 15 i 16 de juliol.

Les entrades i abonaments ja són a la venda al web acampadajove.cat, des de l’organització del SonaBaix anuncien que durant el concurs se sortejaran abonaments per l’Acampada Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article