Junts per Sant Just va dur a terme la presentació oficial del candidat a les properes eleccions municipals Ramon Figuerola

Política.

Els de Junts enceten nou projecte a la localitat.
Els de Junts enceten nou projecte a la localitat.

L’acte, al qual van assistir un centenar de persones, es va celebrar a al claustre Les Escoles i hi van participar la portaveu i diputada al Congrés, Míriam Noguera i l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés. “Un Sant Just que parli català” és el que va recalcar Figuerola al presentar de manera oficial la seva candidatura.

Prenent com exemple Alcarràs i la pel•lícula de la catalana Carla Simón, Figuerola va donar importància a l’impuls de les indústries culturals municipals i la importància que l’impuls sigui en català.

En conversa amb Míriam Noguera van comentar la situació de les PIMES actual i el tractament que se’n fa des de Madrid, van recalcar que el seu no a la reforma laboral naixia de l’exigència i la tradició del comerç català. Noguera va deixar clar que, “al cap i a la fi, un polític és un servidor públic.”

Jordi Janés es va sumar a la conversa per parlar dels problemes que es troba un a l’hora de governar un municipi. “Els recursos solen ser limitats i molta part se l’emporten les escoles bressol” és el que explicava sobre la situació que es va trobar a Alcarràs. Va defensar que, "és important que Junts sigui el partit de tota la gent, parlin el que parlin i sentin el que sentin."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article