El PSC considera que la Generalitat “té deixadesa” envers el Baix Llobregat

Política.

Arxiu.
Arxiu.

La portaveu del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar al Parlament i viceprimera secretària d’Acció Política del PSC, Alicia Romero, ha visitat aquest dijous, juntament amb la diputada del Baix Llobregat Rocio Garcia, els municipis de Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern amb l’objectiu de conèixer de primera mà les mancances i els reptes que tenen aquestes localitats.

Acompanyada per l’alcaldessa Ana Alba, a Sant Andreu ha visitat l’espai que l’Ajuntament ha cedit a la Generalitat per construir-hi un nou ambulatori i els Jardins Pedemonte, que actualment es troben en fase de remodelació.

A Sant Feliu, Romero s’ha reunit, juntament amb la portaveu socialista a l’Ajuntament i consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, amb el president de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, Joan Solé, amb la finalitat de conèixer les demandes del teixit empresarial comarcal i saber com s’estan gestionant els fons Next Generation.

També han visitat l’empresa Dallant. Finalment, la portaveu socialista ha visitat, amb l’alcalde Joan Basagañas, la Masia de Can Freixes de Sant Just, un edifici que es rehabilitarà per convertir-se en un espai feminista.

A la visita també hi han participat la diputada i secretària de Polítiques Feministes del PSC, Sònia Guerra; l’alcaldessa de Gavà i secretària de Polítiques Feministes del PSC del Baix Llobregat, Gemma Badia; i l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García.

En declaracions als mitjans, Alícia Romero ha recordat que un dels objectius del PSC i del Govern Alternatiu (forma en la qual el grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar ha articulat l’oposició) és “trepitjar territori i conèixer de primera mà les necessitats i les demandes de la ciutadania, les empreses, les entitats...”.

Romero ha remarcat que el Baix Llobregat és una comarca “molt potent”, però que “lamentablement pateix la deixadesa de la Generalitat en serveis bàsics com la sanitat o l’educació”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article