El PSC del Baix Llobregat celebra que la situació política a Catalunya hagi passat de la "crispació i la divisió" de Rajoy al "diàleg i la convivència" de Pedro Sánchez

Política.

Arxiu.
Arxiu.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i senador, Antoni Poveda, ha afirmat que la moció de censura que va fer Pedro Sánchez president del Govern fa tot just 4 anys va marcar un “abans i un després en la història del nostre país, no només perquè va suposar desallotjar les males pràctiques del PP a les institucions, sinó també perquè va obrir una etapa política que ha estat marcada per l’aprovació de mesures tan importants com la reforma laboral i la creació d'ocupació, la pujada de les pensions i del SMI, o l’escut social durant la crisi de la pandèmia".

En una roda de premsa per commemorar el quart aniversari de la moció de censura al PP i en la què també ha intervingut la diputada Sònia Guerra, Poveda ha remarcat que “gràcies als executius de Pedro Sánchez, a Catalunya hem passat de la crispació i la divisió al diàleg i la convivència”.

I ha afegit: “No hi ha color entre la situació política que vivia Catalunya fa 4 anys a la situació actual. Amb Mariano Rajoy, Catalunya retrocedia. Ara, amb Pedro Sánchez, Catalunya avança i progressa”.

D’altra banda, el primer secretari de la federació socialista també s’ha referit al "bon impacte" que ha tingut la reforma laboral al Baix Llobregat: "ERC va votar en contra d'una reforma laboral que ha reduït l'atur un 8,9% i que fet ha baixar la temporalitat un 40%."

Per la seva part, Guerra ha recordat que la moció de censura va ser “una victòria de la democràcia i la dignitat front la corrupció”. “Mentre que el PP s’enriquia, amb Pedro Sánchez de president ja s'han aprovat 140 lleis que han millorat substancialment la vida del conjunt de la ciutadania i, especialment, la de les persones més vulnerables”, ha dit.

“Gràcies al govern de Pedro Sánchez, avui hi ha més de 20 milions d’afiliats a la Seguretat Social, el SMI és de 1.000 euros, 1 de cada 2 contractes són indefinits i ningú ha de témer per la seva pensió”, ha remarcat Guerra, que també ha destacat la intensa tasca legislativa del Govern per erradicar la violència masclista i posar fi a les desigualtats existents entre homes i dones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article