L’activitat “Mou-te per la memòria” va aplegar a la discoteca Be Disco la gent gran dels municipis de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana

Salut.

Un instant de la jornada.
Un instant de la jornada.

Sumant-se a una iniciativa encetada pel servei d’infermeria del CAP de Meridiana a Barcelona, es va celebrar a la discoteca Be Disco de Molins de Rei la primera trobada entre municipis “Mou-te per la memòria”.

Una activitat adreçada a la gent gran que busca potenciar les seves habilitats cognitives i, en concret, mantenir la memòria activa a través de coreografies i balls.

Està científicament demostrat que aquestes accions repetitives i que segueixen unes pautes ajuden a millorar aquests aspectes. A més, es treballa amb la música de l’època de joventut per treballar contra malalties com l’Alzheimer, ja que l’associació de la música amb els records potencia el treball del cervell.

La trobada va comptar amb els alcaldes de Cervelló, José Ignacio Aparicio, de Molins de Rei, Xavi Paz, i de Vallirana, Eva Martínez, juntament amb les persones responsables de gent gran dels municipis, que van insistir en la importància de continuar fent trobades d’aquesta índole per no només potenciar la salut de la gent gran sinó també incidir en la relació entre els municipis i crear llaços de germanor.

Aquesta, tal com van dir i gràcies a l’èxit de participació, serà la primera d’una sèrie d’activitats conjuntes. L’acte, que ha estat possible gràcies a la col•laboració de la discoteca Be Disco de Molins de Rei, es tornarà a repetir el pròxim 6 d’octubre, dins de les activitats de la Setmana de la gent gran.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article