El PSC assenyala que ERC governarà “amb inestabilitat” la capital del Baix Llobregat

Política.

Atac de banyes als socialistes santfeliuencs al veure que han perdut el poder hegemònic a la capital de la comarca.
Atac de banyes als socialistes santfeliuencs al veure que han perdut el poder hegemònic a la capital de la comarca.

Arran de la convocatòria del ple de renúncia de Lídia Muñoz com a alcaldessa, la cap de l’Oposició, Lourdes Borrell, li ha demanat que no renunciï avui a l'alcaldia: “Li hem ofert i li oferim el nostre suport. A més, li garantim estabilitat en l’any que resta de mandat. El PSC és un partit amb una forta vocació de govern, però que sap exercir una oposició lleial i constructiva quan toca. I avui ho tornem a demostrar avantposant l’estabilitat, la lleialtat institucional i els interessos de la ciutadania a qualsevol altra qüestió”.

En una roda de premsa celebrada als Jardins del Palau Falguera, la portaveu socialista ha apel•lat a la responsabilitat de l’alcaldessa per evitar que la ciutat entri "en un període d’inestabilitat i d'incertesa": “Sant Feliu es troba en un moment especialment transcendent i de canvi, perquè estem sortint d’una crisi econòmica i social molt forta. En aquest context, les veïnes i els veïns ens exigeixen certeses, estabilitat i centrar totes les nostres energies polítiques en els projectes de ciutat, ja que molts d'aquests han estat paralitzats per la pandèmia”.

Així mateix, Borrell ha recordat que el soterrament de les vies del tren impulsat pel govern de Pedro Sánchez, "la transformació més important del darrer segle a la ciutat", requereix d’un “govern sòlid i fort que posi per davant l'interès general i el bé comú".

Borrell creu que ERC "tercera força municipal al capdavant del consistori només provocarà inestabilitat i paràlisi” i situar el municipi “en ple focus independentista”.

“Sant Feliu necessita solucions als problemes que té i no més problemes. Posar per davant el procés independentista al reforçament dels serveis públics, la seguretat o la transició ecològica suposarà un enorme perjudici pel conjunt de la població”, ha explicat.

A més, la regidora socialista ha preguntat a Lídia Muñoz si considera “oportú i necessari” que tingui l’alcaldia una força política que vota en contra “de recuperar les farmàcies de guàrdia i el servei d’urgències o de retornar el servei de pediatria al CAP El Pla”.

Per tot plegat, la cap de l’Oposició ha apel•lat als i les votants dels comuns perquè instin els seus representants a acceptar l’oferiment i evitar així “posar l’alcaldia en mans d’una formació que vetllarà per uns interessos que no són els del conjunt de tota la ciutat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article