Jordi Ibern repeteix com a candidat a l’alcaldia del Prat de Llobregat per ERC

Política.

Els republicans aposten per la continuïtat pels bons resultats.
Els republicans aposten per la continuïtat pels bons resultats.

El dijous 02 de juny a la tarda, reunits al Centre Cívic Palmira Domènech, els i les militants d’Esquerra Republicana al municipi, juntament amb tothom que s’hagi registrat com a amic i simpatitzant d’ERC, han votat mitjançant primàries obertes al proper cap de llista d’Esquerra Republicana a la ciutat.

En aquest sentit, han escollit, per unanimitat, a en Jordi Ibern i Tortosa per tornar a encapçalar una candidatura republicana i de progrés al Prat.

Durant la presentació de la candidatura Ibern ha posat de relleu l’experiència adquirida durant els darrers anys i tota la feina feta fins ara des de l’oposició.

“Una llarga i constant feina de formiga feta des de l’ombra”, ha afirmat, com l’assoliment de la targeta rosa de transport públic a les persones de 60 anys, la millora gradual de l’enllumenat públic, el desenvolupament de diverses mesures en favor d’una ciutat més sostenible i, sobretot, el trasllat de queixes i demandes dels veïns i veïnes al Ple municipal.

Alhora, ha emfatitzat la necessitat de d’esdevenir, “encara més útils i decisius a la ciutat, per tal de transformar-la i que esdevingui un lloc just i igualitari durant els propers anys. Ibern es proposa, diu, ser decisiu i útil, governant la ciutat des de la proximitat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article