Un total de 7 pimes del Baix Llobregat l’Hospitalet són candidates a la 35a edició dels Premis Pimes

Economia.

Xifra que suposa el 13% de les candidatures finalistes als guardons d’enguany.
Xifra que suposa el 13% de les candidatures finalistes als guardons d’enguany.

Les 24 personalitats que formen part del Jurat dels Premis Premis s’han reunit al Palau de Pedralbes per estudiar i fer la deliberació corresponent del total de 53 candidatures presentades, les quals seran reconegudes en diferents modalitats: premi Pime més Competitiva amb categoria de micro, petita i mitjana empresa, premi a la Qualitat Lingüística, i premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat.

El 20% de les candidatures que opten als premis ho són per la categoria de Qualitat Lingüística; el 66,6% opten als premis en la categoria de Pime més Competitiva; i el 13,4% opten per la categoria de Segona Oportunitat.

Per territoris, el 9% de les empreses que opten als Premis són de Barcelona (5); el 13% del Baix Llobregat (7); el 6% del Maresme – Barcelonès Nord (3); el 20% del Vallès Occidental (12); el 13% del Vallès Oriental (7); l’11% de la Catalunya Central (6); el 9% són de Tarragona (5); el 9% de Girona (5); i el 13% de Lleida (7).

Quant als sectors econòmics que representen les candidatures proposades, 8 pimes provenen de l’alimentació; 1 de la construcció; 2 del sector de la formació; 2 de l’hostaleria; 17 de la indústria; 1 del sector sanitari; 19 dels serveis; 2 de les TIC i 1 del transport.

El sopar solidari anual de PIMEC, que servirà de marc per lliurar els Premis Pimes, serà aquest any el 27 de juny al Camp Nou i, un cop més, la trobada tindrà caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana.

Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.

Entre altres personalitats i autoritats, l’acte comptarà amb la presència de Pedro Sánchez, president del Govern espanyol, Pere Aragonès, president de la Generalitat, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article