El cap de setmana de l’11 i el 12 de juny Cornellà estrenarà dues noves biblioteques situades als barris d’Almeda i de Fontsanta-Fatjó

Cultura.

Arxiu.
Arxiu.

La programació inclou activitats culturals, populars i familiars per donar a conèixer els nous equipaments, que iniciaran l’activitat el dilluns 13 de juny.

La posada en marxa de la biblioteca Teresa Pàmies a Almeda i de la biblioteca Clara Campoamor a Fontsanta-Fatjó respon a la voluntat de l’Ajuntament de Cornellà d’apropar aquest servei a tots els barris de la ciutat i proporcionar una oferta cultura més descentralitzada.

Les dues s’integraran a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (XBC), de la qual ja formen part la biblioteca Central de Cornellà, la biblioteca Marta Mata i la biblioteca Sant Ildefons.

A banda de l’oferta lectora i documental pròpia d’una biblioteca, els dos equipaments també disposen de sales d’ordinadors i connexió wifi per garantir l’accés a les noves tecnologies a tota la població.

Una de les novetats que inclouen els dos nous edificis és la incorporació de bucles magnètics als taulells i sales polivalents per facilitar l’escolta a les persones que portin audiòfons.

Els dos edificis també disposen d’aules d’estudi obertes les 24 hores del dia durant tot l’any, un nou servei, modern i innovador, pioner a la Xarxa de Biblioteques de la província de Barcelona.

Estaran vigilades a través de l’aplicació de seguretat ciutadana M7: per accedir-hi, cal tenir l’aplicació descarregada i donar-se d’alta al servei d’aules d’estudi. Un cop fet aquest pas, l’aplicació facilita un codi QR que permet l’accés al recinte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article