Esquerra Republicana tindrà la alcaldia de la capital del Baix Llobregat

Política.

Bona sintonia entre els tres partits.
Bona sintonia entre els tres partits.

Els comuns de Sant Feliu no es tiren enrere en l’ acord de govern i Oriol Bossa, actual primer tinent d’ alcaldessa, serà alcalde a partir del dissabte 11 fins a les properes eleccions, cal remarcar que els socialistes han intentat per tots els mitjans, oferint un xec en blanc als comuns, torpedinar el pacte.

Dimecres 8 de juny a les 13 h s'ha celebrat a la Sala dels Àustries del Palau Falguera una roda de premsa en què el Govern de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, format per Sant Feliu-En Comú Podem (SFeCP) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Aquests han formalitzat un acord amb el grup municipal Tots Som Sant Feliu (TSSF) per a la investidura del proper alcalde de la ciutat.

Hi han intervingut els màxims representants de cadascun d'aquests grups municipals a la corporació local, Lídia Muñoz (SFeCP), Oriol Bossa (ERC) i Jaume Manyoses (TSSF).

Lídia Muñoz ha iniciat la presentació contextualitzant els objectius d'aquest acord, que ratifica el suport de TSSF al candidat d'ERC en la sessió plenària extraordinària d'elecció d'alcaldia i presa de possessió que es preveu celebrar el proper dissabte 11 de juny, a les 11 h, a l'auditori del Palau Falguera.

L'actual alcaldessa ha parlat de la presentació com "un acte de normalitat democràtica, que posa en valor els acords que es prenen en democràcia com a representants de la ciutadania, un exercici enriquidor i mostra que els diferents partits polítics ens podem entendre".

A continuació, Muñoz ha entrat al detall dels compromisos concrets que contempla el document, destacant que es tracta d'acords programàtics que plantegen solucions per materialitzat diferents projectes, i que "l'acord que avui estem signant dona continuïtat a l'acord de govern que es va prendre al juny de 2019".

En la seva intervenció, el representant d'ERC, Oriol Bossa, ha volgut agrair als representats de les forces polítiques signants de l'acord la seva predisposició per arribar a un acord, "per teixir aquest consens que culmina amb la signatura d'un document que farà possible la investidura del dia 11".

Bossa ha manifestat que "les propostes programàtiques que contempla l'acord són positives per a la ciutat i caldrà molta feina de conjunt per arribar al seu compliment".

Abans de donar fi a l'acte deixava clar que, "la signatura del document suposa un compromís de cara a la ciutadania, amb uns acords amb els quals ens comprometem públicament per tal que les voluntats al final del mandat arribin a ser una realitat".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article