Tres de les cinc úniques ciutats que redueixen delictes a Catalunya són del Baix Llobregat

Societat.

Arxiu.
Arxiu.

Lidera el rànquing Cambrils, que va registrar un descens interanual amb un 10,8%, li segueix Martorell (-9%), Esparreguera (-8,9%), Sant Andreu de la Barca ( -8,6%) i Santa Coloma de Gramenet (-4,6%).

Aquests cinc municipis trenquen l’estadística general a Catalunya, on el creixement del nombre de denúncies els tres primers mesos de 2022 respecte a les mateixes dates de l’any anterior se situa en un 29%.

A la banda contrària, destaca l’alt creixement dels fets delictius a 10 municipis catalans. Del Baix Llobregat trobem en primer lloc el Prat de Llobregat, amb un augment dels delictes del 62%, tot i que en aquest cas cal tenir en compte la presència de l’aeroport, Viladecans (+52,9%) i Molins de Rei (+44,8%).

Dels cinc municipis amb més població de Catalunya, sense comptar Barcelona, l’increment més rellevant va ser a l’Hospitalet de Llobregat (+22,9%), seguit de Sabadell (+21,1%), Badalona (+20%) i Terrassa (+13,9%).

Pel que fa a la tipologia dels delictes, en destaca l’augment de les estafes informàtiques, que registren un creixement sostingut des de fa anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article